2013-04-29








bäädääässit


Moikka! 

Sori ko en oo oikeen kirjotellu paljoo mutta mulla on niin hirveesti tekemistä ja iltasin meinaa olla tosi väsyny eikä jaksa kirjottaa mitään... Ja tää mun netti ei oo mikään maailman paras. 

Koko viimeviikko meni töissä, torstaina mentiin syömään Iidan, Markuksen ja Janan kaa Bar Celonaan. Söin kanahampparin ja lohkoperunoita. Se kana oli jotain ihan järkyttävää... Hyi. Mentiin jatkoille mäkkäriin syömään mcflurryt ja sen jälkeen mentiin takas kotiin. Oli kyl kiva ilta ja oli kiva tavata Jana! 

Perjantaina oltii vähä paardeilemassa Oxissa ja oli ihan sika kiva ilta! Siellä oli niiiiin paljon porukkaa ja hyvää musiikkia ja muutenki oli tosi hyvä fiilis :) Sinne ois kyl ollu kiva päästä uudestaan mut luulempa ettei se tuu onnistuu, höh. Harmittaa että ei tullu otettua niin hirveesti kuvia sieltä ois ollu niin kiva näyttää teille vähä mimmone paikka se on! Ja muutenkaa siinä vilinässä kerenny kaivaa oikee kameraa laukusta.. 

Loppu viikonloppu vietettiin toisessa "kaupungissa". Oltiin Lisan vanhemmilla ja löhöiltii vaa. Sunnuntaina ois pitäny mennä sen kaverin synttäreille mutta sain jostain ihan järkyttävän pääkivun nii vietin koko päivän sängyssä nukkumassa.. Onneks oon hyvä vieras!! 

Aamusta iski kauhee koti-ikävä ja toosi kauhee ikävä allua ja äitiä ja kaikkii kavereita :( mut enää puolet jälellä ja se luultavasti menee hujauksessa ja voi olla etten sitte vimppana päivänä haluakkaan lähteä täältä mihinkää! 
Oltiin Iidan kans taas vähä kaupungissa ja kaupoilla. Syötiin tosi hyvää pizzaa ja lähettiin käymään yhessä tosi ihanassa paikassa mistä näky nii kivasti kaikki maisemat! Ei me ees oikee tiietty mikä se paikka oli vaik kerran oltiinki käyty siellä pikasesti :D Kaupoista ois löytyny taas vaikka ja mitä kivaa mut pitää säästää vähä rahaa lauantain Kölnin reissuun. Ja harmittaa ihan sika paljon ko oltiin yhes kenkäkaupas ja siel oli yhet TÄYDELLISET kengät vaan kolmekymppii ja just oikeeta kokoo ja tosi hyvät jalas ja AINOOT ja mää jätin ne sinne kauppaan!!! oon nii varma ettei niit oo siel enää ko seuraavan kerran pääsisin sinne.. :( yhyyyyy

Huomenna suoraan töistä lähetään sitte taas sen vanhempien luo, koska sen pikkusiskolla on synttärit. Suunnitelmissa ois mennä jonnekki tyylii festareille jossa soitetaa vaa saksalaista musiikkia :D toivottavasti tulee kiva ilta! 

Nyt jatkan iltaa kahtomalla Vampire Diariesiiiiii ja sen jälkee nukkuu et jaksaa töihin :) 

- Amanda



2 kommenttia:

  1. KÄÄK SUN BLOGI ON TAAS TÄÄLLÄ, JEEJEEJEE TYKKÄÄÄN ! :-))))
    and i feel you sis.. tiiän ton kenkäsituationin.... suckskskskkss >: (

    VastaaPoista
  2. Ala päivittää taas ! olis tosi kiva lukee :-))

    VastaaPoista